Sobimatu siinustahhükardia

Sobimatu siinustahhükardia

Inappropriate sinus tachycardia
Inappropriate sinus tachycardia

Sobimatu siinustahhükardia on südamerütmi häired või vormis arütmia, kus puhkeoleku südame löögisagedus on väga kõrge suurem kui 100 lööki minutis. Isegi väike harjutus või psühholoogiline stress võib põhjustada hüpata südame löögisagedus, mis viib südame rütmihäirete (südamepekslemine), õhupuudus, väsimus, atüüpilised prekardiaalset valu, nägemise hägustumine, higistamine, peavalu ja kasutamise talumatus. Soovitatavad mehhanismid sobimatu siinustahhükardia hulka automaatsuse tõhustatud SA node, kohandamine autonoomse funktsiooni seotud suurenenud sümpaatilise aktiivsuse või alatalitlus ja vähendada baroreceptor refleks kontrolli, mitmeid uuringuid on leidnud autoantikehad et aktiveerida beeta adrenoretseptorite. Enne tehti kindlaks, sobimatu siinustahhükardia, peame esmalt välistada muud liiki siinustahhükardia.

Sobimatu siinustahhükardia on kõige sagedasem naiste oma hilinenud 20 's ja varajase 30-ndatel aastatel ja need sümptomid mitu kuud. Patsiendi südame rahus võidab rohkem kui 100 lööki minutis, kuid kukkumine une ajal, samas vähimatki väsimuse läks kuni 150 lööki minutis.

Diagnoosimiseks sobimatu siinustahhükardia ei ole formaalseid diagnostilisi kriteeriume ja diagnoos on tehtud võttes aluseks välistades kõik muud põhjused siinustahhükardia, tüüpiline tüüpi supraventrikulaarne tahhükardia tuleb välja, uurimuse struktuuri ja sisu normaalse leviku Elektriliste tegevust läbi aatrium, öise supluse südamelöökide arv ajaühikus, sobimatu südamelöökide arv ajaühiku vastuse füüsilist pingutust, südamelöökide arv ajaühiku kohta päevas rohkem kui 95 lööki minutis, madal vererõhk, rõhk on mõnikord märgata.

Seni ei ole kindlaks füüsiline põhjus sobimatu siinustahhükardia, et lõpuks kaob ja töödeldakse mitu aastat. Patsiendid, kellel on kohatu siinustahhükardia on tundlikud adrenaliini ja isegi väikestes annustes võib tekkida tahhükardia, seega saab kasutada beetablokaatoreid. Samuti saab kasutada ja kaltsiumikanali blokaatorid, mida saab vähendada kõrge südame löögisagedus, kuid mida kasutatakse väga harva. Sobimatu siinustahhükardia saab ravida eelpool nimetatud ja mõned teised meetodid, kuid nõuab head suhtlemine patsiendi ja arsti, sest ravi käigus katseliselt ja nõuab suurt usaldust. Seal on alternatiiv-meetod, tõus soolatarbimine (toel arst), ablatsiooni sinuatriaalne sõlme või ootama, sest see on näidanud, et haigus kaob aja jooksul.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Inappropriate sinus tachycardia
Close