Aordistenoos

Aordistenoos

Aortic stenosis
Aortic stenosis

Mis on aordistenoos

Aordistenoos on krooniline reumaatiline südamehaigus, mis loob jäikuse ja deformatsioon südameklapid, liitub commissure või ühendab ja lühendada chordae tendinea tõttu ühe või mitme rünnakud reumaatiliste palavik. Need muutused südames viib aordistenoos ja aordiklapi puudulikkus, mis võib harvadel juhtudel esineda koos. Aastal aordistenoos aastal 50-55% juhtudest, mitraalklapi ventiilid on mõjutanud, 25% juhtudest on seotud kahjustuste mitraalklapi ja aordi ventiilid põskhabe ja ainult 10% juhtudel on kahju aordiklapi. Harvem aordistenoos mõjutab ventiilid kopsuarteri. Aordistenoos takistab lükates vere vasaku vatsakese sisse aordi tõttu ahenemine avamine aordiklapi.


Kliiniline pilt aordistenoos

Ainult 60% juhtudest võimalik tuvastada ajalugu reuma patsiendi reumaatiliste haiguste. Esimesed märk orgaaniline haigus või raske südameklappide porisema, kuid andmeid kahju süda põskhabe, peaksid kasutama röntgen, fluoroskoopia ja EKG.

Aordistenoos saab vältida, kui patsiendil vältida kokkupuudet streptokokkinfektsioonile, antibiootikumide kasutamine patsientidel alla 40-aastased ning patsientidel, kes on kokku puutunud streptokokkinfektsioonile kiire ja tõhusa ravi poolt põhjustatud infektsioonide hemolüütiline streptokokk. Kui hoolikalt kuulata juhiseid arstide remont õõnsused, Urogenitaalsüsteemi ja võimalik kirurgiline sekkumine, et ennetada bakterveresus ja alaäge bakteriaalne endokardiit.


Pärast aordistenoos patsientidel on vähem füüsilisi võimeid, peab jälgima muutusi kilpnäärme alatalitlus, võimalik esinemistest arvu vähenemine vere punaliblede ja südame rütmihäired. Oluline on ka pärast aordistenoos, et vältida füüsilist väsimust, on vaja säilitada üldist tervislikku seisundit ning vältida rasvumist.
Alates aordistenoos peamiselt mehi kannatab, umbes 80% juhtudest. Tüüpilised südame südamekahin ja "põnevus" põhjustamata olulisi muutusi verevoolu loob töötlemata klapid või aordi dilatatsioon. Teatud juhtudel on aordistenoos, süstoolne kahin toimub üle aort, mis kandub üle kaela ja ülemise südame. Rasketel juhtudel aordistenoos võib näha tõstes vasaku vatsakese. Aastal klapistenoos X-ray näha aordi. Kui klapi avamisega vähenes seejärel ilmuvad vatsakese südamekoone ja pulss muutub lapik kui väsimus tekib pingutuse ja palpitations.Cardiac väljund on oluliselt piiratud, nii et patsiendil on angiin, sügav nõrkus, pearinglus ajal pingutus ja minestus. Ravi aordistenoos on raske, isegi pärast mitu aastat kestnud ravi ja võib põhjustada müokardiinfarkti. Aordistenoos võib olla klapistenoos, subvalvulaarne stenoos või supravalvular stenoos. Iga vaja spetsiaalset viis teha diagnoosi ja erinevad kirurgilise protseduuri ravis. Enne operatsiooni on aordistenoos peaks olema üksikasjalikumad katsed sealhulgas kateteriseerimise vasaku ja parema vatsakese, koronarograafia, aortography ja röntgenuuring vasaku vatsakese.

Ravi aordistenoos

Kõik patsiendid intensiivne sümptomid aordistenoos soovitatakse kirurgilist sekkumist. Märgid, et tuleks arvesse võtta, kui me otsustada kirurgilise korrigeerimise aordistenoos on progresseeruv vasaku vatsakese dekompensatsiooni, rünnakuid minestus põhjustatud aju verevarustuse katkestamiseks. Kui ilmneb, vähenenud südame minutimaht on aordistenoos, stenokardia tuleb kontrollida. Enne kui otsustada, et kirurgiline korrigeerimine aordistenoos tuleks vaadata hemodünaamika ja kliinilisi tõendeid raske aordistenoos isegi patsientidel, kellel on asümptomaatiline. Kui on haige ja mitraalklapi ja aordi ventiilid siis tuleks asendada nii klapi samas kirurgiline sekkumine. Minut kirurgiline korrigeerimine aordistenoos on soovitatav, muutub ventiilid pea olema raske. Kirurgiline sekkumine, mis on nüüd kasutada korrigeerimise aordistenoos on plastikust proteesiga või homograft. Juhtudel väga väljendunud kaasasündinud aordistenoos, sellisel juhul ei ole võimalik luua väike plastmassist protees, kasutatakse Taastav operatsioon, mis ei näidanud positiivseid tulemusi. Kui pärast kirurgiline korrigeerimine aordistenoos tuleb uuesti reuma, kokku alanemise süda võib toimuda. Seal on pidev oht, et areng bakteriaalne endokardiit samuti stenokardia või sinaskope.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Aortic stenosis
Close