Südamestimulaator

Südamestimulaator

Pacemaker
Pacemaker

Kui südame löögisagedus on väga aeglane (tavaliselt vähem kui 60 lööki minutis), keha ei saa piisavalt hapnikku. Vähem hapnikku põhjustab sümptomeid nagu pearinglus, jõuetus, õhupuudus või minestamine. Seisukord, kui südame löögisagedus on väga aeglane, ja kui sümptomid tekivad siis nimetatakse bardycardia mida saab ravida kaugusel.

Süda ei tööta väga aeglaselt mitmel põhjusel.

Siinussõlme nõrkuse sündroom (või siinussõlme düsfunktsioon) tekib siis, kui südame loomulik stimulaator (siinussõlme) saadab elektrilisi signaale väga aeglaselt.

Südame Bloks tekib siis, kui elektri signaale siinussõlme blokeeritud enne kui nad jõuavad südame kojad.

Üldised põhjused bradükardia

Pärilik südamerike.

Loomulik vananemisprotsess.

Südameatakk, mis jätab armi.

Mõnikord tegelik põhjus ei ole võimalik määrata.

Mis on südamestimulaator

Südamestimulaatorid vähendada bradükardia sümptomid, stimuleerides südame elektrilisteks signaalideks, need rütmid, mis vastavad metaboolse keha nõudmisi. Südamestimulaatori implantatsiooni on lihtne ja suhteliselt lühikese kirurgiline protseduur, mis toimub ruumis, vastavalt kohaliku anesteesia - patsient on ärkvel ja teadlik, kuid sekkumise tõttu kohaldada anesteesia, ei tunne valu. Aastal südamestimulaator tegutsevad tuba on x-ray, mis võimaldab kardioloog näinud kehtestamine elektroodide südames, reguleerimisseadmed südamestimulaator jälgida patsiendi südame rütmi ja kirurgiainstrumendid.

Südamestimulaatori kord

Üks või kaks elektroodi südamerütmuri lisatakse veeni piirkonnas alla rangluu ja pigistada kuni siseseina õigus aatrium või kambrisse, kus see on fikseeritud. Arendus elektroodide et süda juhib röntgen. Südamestimulaatori generaator on implanteeritud väike "tasku" naha alla ja ühendub elektrood sisestatud süda. Südamestimulaatori generaator on kohandatud töötulemus ja seejärel nahaaluse tasku on õmmeldud.

Südamestimulaatori toiminguid koos seade, kestab tavaliselt 20 minutit kuni poolteist tundi, sõltuvalt tüüpi stimulaator elektroodid ja patsiendi struktuur ja tavaliselt umbes pool tundi.

Järgneva 24 kuni 48 tundi, patsiendi rinda südamestimulaatori siirdada, mis jääb osaliselt kasutult sidemest, mis seal peaks olema kott liiva. Patsient ei tohi voodist 24 tundi pärast südamestimulaatori operatsioonis elektrood et südames ei viida optimaalne kohtades. Patsient jääb haiglasse arstliku järelevalve all mitu päeva. Pärast vabastamist, peab patsient tulevad regulaarselt oma tervist ajagraafiku määrab arst - kardioloog.

Iga patsient haiglast saab trükitud isikutunnistuse ja mõnda liiki südamestimulaatorid ja eriline "magnet" card - nagu krediidi - kus andmeid säilitatakse elektroonilisel kujul sisekõrva implantaadi. Patsient, kes oli implanteeritud südamestimulaatori tuleks alati läbi temaga kaardi, ootamatute terviseprobleemide, ja isegi need, kellel ei ole otsest seost toimimise kaugusel.

Kontroll tegevust ning võimalikku asendamist südamestimulaator generaator

Patsient, kes on südamestimulaatori siirdada peaks regulaarselt osalema regulaarselt hoolduskontrolli, õigsuse kontrollimiseks südamerütmuri ja riik oma aku. Need regulaarsed läbivaatused üldise ajakava arst spetsialist, kes sooritas implantatsiooni. Kui teil tekib mingeid probleeme, ja peab kõhklematult ühendust kohe arsti poole, kes kontrollib oma stimulaatori.

Aku kestab mitu aastat, sõltuvalt kiirusest kulumist, mudelid ja viisid südamestimulaatori tööd. Moodne patareid võib kesta üle kümne aasta, kuid see ei tähenda, et peaksime ignoreerima regulaarset kontrolli ning oodake aku täiesti heakskiidu. Kuna aku on kinnitatud korpuse generaator siis sa pead muutma kogu generaator.

Esimesed märgid madal südamestimulaator aku loob oma kardioloog, enne kui isegi tunne mingeid sümptomeid. Generaator asendamise tõttu halvenenud aku on nõus oma arstiga, kes otsustab, et see on vajalik ja visiidi aeg. Asendamine üksi on väike kirurgiline protseduur on lihtsam ja kiirem kui implantatsiooni. Pärast asendades südamestimulaator generaatorid patsient tavaliselt läheb koju samal päeval, võib ta jääda päev või kaks.

Sinu südamestimulaatori on oma struktuur kaitstud häirete, mis võivad põhjustada elektrilisi seadmeid oma läheduses. Siiski, kui te arvate, et see võiks olla põhjuseks teie aeg-ajalt pearinglust või südame südamepekslemine, lihtsalt eemalduda elektriseadmed ja välja lülitada. Kui on häireid see peatub ja oma stimulaatori jätkab normaalselt. Elektritarbed ei saa jäädavalt kahjustada kaugusel. Enamik elektrilisi seadmeid, millega iga päev puutuvad see on ohutu ja ei häiri oma stimulaatori.

Südamestimulaatori maksumust

Hinnad ulatuvad südamestimulaatorid on $ 30.000 kuni $ 40.000 pluss lisakulud südamestimulaator kord sõltuvalt kohast, kus isik saab kaugusel.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Pacemaker
Close