Bradükardia sümptomite

Bradükardia sümptomite

Bradycardia symptoms
Bradycardia

Bradükardia on südame rütmihäired, mis on iseloomulik väga aeglane pulss, üldiselt alla 60 löögi minutis. See põhjustab südame saa pumbata piisavalt hapnikurikka vere kehasse. Bradükardia sümptomid ei ole sama kõigi inimeste südamehaiguste, teatud inimeste probleeme ei tekita ega sümptomite ilmnemist üldiselt inimesed, kes on füüsiliselt võimeline, näiteks sportlastele, kes regulaarselt koolitada rahuolekus on väga aeglane pulss.

Bradükardia sümptomid on väsimus, nõrkus, hingeldus, minestamine, pearinglus, mäluprobleemid ja unehäired.

Kõige tavalisem bradükardia sümptom on väsimus, mis tekib seetõttu, aeglane südame löögisagedus ja esineb isegi ajal puhata. Mõnel inimesel võib see põhjustada ebapiisavat tugevust täita igapäevast tegevust.

Sümptom, mis kuulub ka bradükardia on minestamine, mis põhjustab ajutine teadvuse kaotus. Minestamine on üks kõige ohtlikumaid bradükardia sümptomid, mõned inimesed täiesti minestada ja mõned on äärel kaotada teadvuse, ja see on väga murettekitav olukord. Sellises olukorras tõenäoliselt on vaja paigaldada südamestimulaator kontrollida südame löögisagedust.

Mõnel inimesel on bradükardia tekib sümptom õhupuudus kaasas valu rinnus või pearinglust, mis võib viia teadvuse kaotuseni. Pearinglus ja pea valu võib tekkida igal ajal.

Probleem magada kuulub bradükardia sümptomid, mis võivad tekkida mõned ööd. See sümptom võib ilmneda mõned inimesed, kuid mitte teiste jaoks samuti teiste mainitud sümptomid. Patsientidel südame löögisageduse aeglustumine võib tekkida mäluhäired põhjustab raskusi meeles pidada, et tekitada segadust. Kui bradükardia ei ilmne sümptomeid, siis ei vaja ravi. Raske bradükardia võib viia eriolukorra tõttu hapnikupuudus aju, ja surma võib tekkida juhul, kui nad võtavad vajalikke ravimeid tõsta südame löögisagedus, on vaja kiiresti reageerida südame löögisageduse normaliseerunud koos šokiteraapia, ajutine südamestimulaatori implantatsiooni, ravimeid antud veeni kaudu ja teised.

Kui teil on tekkinud bradükardia sümptomid on vaja pöörduda arsti poole, et kindlaks bradükardia katsed nagu vereproov, EKG, kasutamise EKG, Holter monitor, tilt tabel test, elektrofüsioloogia. Võimaluse olla bradükardia sümptomid suurem, kui on südamehaigus, kui te võtate teatud ravimeid, et inimesed üle 65 aasta ja pärast südameoperatsiooni, pärast infarkti, siinussõlme nõrkuse sündroom, südameblokaad.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Bradycardia symptoms
Close