Trikuspidaalklapi atreesia

Trikuspidaalklapi atreesia

Tricuspid atresia
Tricuspid atresia

Trikuspidaalklapi atreesia esineb väga väike protsent vastsündinutel (umbes 0,005%). Enamik patsiente selle tingimuse on muu südamehaigus. Trikuspidaalklapi atreesia võib esineda defekti, siis seostatakse kopsuarteri stenoosi ja kodade vaheseina defekt või koos vatsakeste vaheseina defekt või avatud arterioosjuha persistens. Vere õigus aatrium eritub vasakus kojas, on kopsudes ning läbib vatsakese vaheseina defekt parema vatsakese või juhul, kui see on algeline parema vatsakese ja kopsuarteri sel juhul läbib arterioosjuha alates aort persistens sisse kopsu ringlusse. Trikuspidaalklapi atreesia takistab südame varustada keha vere hapnikuga rikastatud. See defekt ilmneb enne sündi, sest trikuspidaalklapi ei arene korralikult. Kuna veri ei suuda läbivoolu trikuspidaalklapi, õigus vatsakese ei suuda arendada. Aastal sündinute koos trikuspidaalklapi atreesia väsivad kergesti, on sinakas nahk ja sageli hingeldus.

Testi saab luua tugev, tipmine impulss ja süstoolne kahin ja tril vasakus servas, rinnaku, siis tsüanoos, polütsüteemia ja paksemad sõrmed.

EKG on trikuspidaalklapi atreesia

EKG näitab elektri-telje kõrvalekalle vasakule või vatsakese hüpertroofia. Sest lõplik diagnoos on vaja teha südame kateteriseerimine ja angiograafia kardiograaf. Kui see on madal kopsu verevarustust meetodi valik on anastomoos vahel. Subclaviae ja kopsuarteri. Seni ei ole osutunud kasulikuks anastomoosi vahel õigus aatrium ja kopsuarteri.

Trikuspidaalklapi atreesia ravi

Niipea kui me tuvastada trikuspidaalklapi atreesia laps lubata vastsündinute intensiivravi osakonnas, kus laps hingab abiga hingamine masin ja valmis operatsiooni. Esimesel operatsioon, vajadusel kunstlik shunt pannakse säilitada vereringet kopsudes. Pärast lühikest pausi ja taaskasutamist laste kardioloog otsustada, millal nad lähevad teise äriüksus, mis on Hemifontan korra või Glenn sunt, mis ühendab 1/2 veenides, mis viib vere madala hapniku otse kopsuarteri. Lõpus tuleb Fontan menetlus, mille ülejäänud veenid, mis viivad verd väike kogus hapnikku on otseselt seotud kopsuarteri ja ta edasi viib, et kopsudesse verd.

Prognoosi trikuspidaalklapi atreesia

Pärast operatsiooni, patsiendi seisund on paranemas, kuid see võib põhjustada komplikatsioone nagu rütmihäired, vedel väljaheide, mis kestavad neli pikka aega, vedeliku kogunemine kõhuõõnde, südame paispuudulikkus, ummistus kunstlik shunt, ateroskleroosi ja äkksurm. Prognoos ei ole hea nii elu.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Tricuspid atresia
Close