Arteriosclerotic südamehaigused - arterioskleroos

Arteriosclerotic südamehaigused - arterioskleroos

arteriosclerosis
arteriosclerosis

Arteriosclerotic südamehaigus või pärgarteri ateroskleroosi on kõige levinum algpõhjus kardiovaskulaarsete tüsistuste ja surma. Arvatakse, et ebanormaalne lipiidide metabolismi eest vastutab rasva kogunemine veresooni ja fibroosne kudede ühes kohas. See ahenemine tõttu sadestumise rasva nimetatakse tõbe ja on põhjustatud hüpertensioon, kõrge kolesteroolitase, kõrge veresuhkru ja muud. See muudatus suurendab progressiivselt obstruktsioon perikardi osa pärgarterite ja nende suur filiaalid.

Südamelihas on tugevam esimesel suuremat panust ja tööd, kuid see ei tööta nii lõputult. Tema töö on mõned muutused ajas. Südame suurendab suurendades jõupingutusi, nagu iga teine ​​lihas. Aastate jooksul, kui see ei mõjuta teatud põletikuliste protsesside, süda hakkab laienema. Tema laiendatud lihas nõrgeneb ja ei saa enam normaalselt toimida ja pakkuda piisavat vererõhu elu tähtsaid organeid. Liikumine muutub raskemaks, järgnes kiire väsimus, südamepekslemine, hingeldamise ja lämbumine ajal suurem väsimus.

Vahetu põhjus need muutused südames on ateroskleroos. Arteriosclerotic südamed näi mõjutavat nende eriti veresooned, südame isheemiatõvega ja selle filiaalid tõttu veresoonkonna haiguste eest, krambid ja südameinfarkti.

Riskitegurid (alusel kehtestatud tulemuste), et toetada südame isheemiatõve, muuhulgas geneetiline soodumus, kõrge vererõhk, suhkurtõbi, ja hüpertriglütserideemia hüperkolesteroleemia. Teised vähem olulised tegurid on rasvumise ja vastava füüsilise põhiseadus viia ka ateroskleroosi.

Mehed mõjutab sagedamini kui naistel arterioskleroos, ja et suhe 4:1. Nelikümmend aastat tagasi oli see suhe 8:1, ja 1:1 üle 70-. Mehed olid kõige märgatavam haiguse sümptomid aastaselt 50-60 aastat naistel 60-70 aastat. Edasijõudnud aterosklerootiliste südame isheemiatõbi, ja isegi täielik oklusioon võib jääda kliiniliselt märkamatult. Saab avastada võimaluse pärast surma muudest põhjustest. Sest nüüd me oleme lihtsalt seisab tuju koronaarangiograafiat kui ainus vahend, mille abil on võimalik kindlaks teha, lokaliseerimise ja aste stenoos. Ei ole seost kliiniliste tunnuste ja ulatus haigus.

Aju lokaliseerimine arterioskleroos järgneb tavaliselt süvenev mälu, desorientatsioon ajas ja ruumis, psühholoogiline puudumisel võib esineda häireid nägemus ja kõne, kahju naha tundlikkust välistele ärritajatele, ootamatu kaotus lihaste jõud ühe või mitme jäseme või allegooriline ajutromboosi. Südame lokaliseerimise võib viia progresseeruv neerukahjustus võime kahanemisega südamelihase tõttu hapnikupuudus esitatud väikeses koguses verd, mis saabub, võib esineda südame rütmihäireid kokkutõmbumine võidab, Päilyntä, paroksüsmaalne tahhükardia. Kui olete sattunud arterioskleroos veresoonte alajäsemete, võib olla spastiline valu pärast kõndimist, vähendades naha temperatuur jäsemete ja hiljem gangreen, paksenemine ja naha tumenemine. Kui protsess on lokaliseeritud neeru arterid, mõju võib olla kerge neerufunktsiooni või hüpertensioon. Olukord oli rohkem tõsine neeru tekib siis, kui väikeste veresoonte "skleroos. Seniilne ateroskleroosi kasvab koos elanikkonna vananemisega kogu organismi ja peetakse füsioloogiline nähtus põhjustatud vananemisest arterites.

Kui te kahtlustate põevad ateroskleroosi kohe ühendust arstiga ja öelge talle sümptomid, mida on täheldanud. Arst määrab ravi, kui pärast katsete tehakse kindlaks, et teil on ateroskleroos. Ravi sõltub sümptomite ja ulatus haigus. On väga oluline olla enne ateroskleroosi ajal, sest siis ravi saab anda positiivseid tulemusi ja ei tekita tõsiseid haigusi.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" arteriosclerosis
Close