Mis on aortitis

Mis on aortitis

Aortitis
Aortitis

Aort võib kokku puutuda mitmesuguste põletikuliste protsesside, need protsessid hõlmata kolme kihti seina aordi ja millises olekus on patsiendile on osutatud kui aortitis. Aortitis võib põhjustada oklusioon aordi mõjutatud põletik ja nõrkus arterite seina ja moodustamise ballooning portsjoni arteri.

Sümptomid aortitis

Patsientidel aortitis tekib nõrkus, palavik, kaalulangus, nahalööve, veresoonte puudulikkus, higistamine eriti öösel, liigesevalu ja väsimus. Need raskused aortitis on kaasnenud ka settereaktsioon ja aneemia. Algfaasis aortitis viib uue krooniline haigus, mida saab iseloomustab põletik ja nekroos seinad arterites ja nende filiaalid. Aastal edasijõudnud aortitis jõuab nõrkused aordi seina ja moodustavad kohaliku aneurysms. Aortitis oluliselt mõjutab seinad on aordi kaare ja kuna aortitis tegemist on vähenemas ja sulgemise aordi. See patsiendi seisundist põhjustatud aortitis nimetatakse aordi kaare sündroom. Aortitis põhjustab teadvuse või tõttu vere ringlusse võib põhjustada mööduv isheemiline rünnakuid. Aortitis võib tingida krampe, mumbling, vähendatud lihasmassi näole ja kätele ja nägemishäired. Kuna suurem surve võib tekkida südamepuudulikkus, kuid see ei ole sageli siis, kui tegemist on aortitis. Pulmonaalhüpertensioon sisse aortitis võib põhjustada ummistusi, kopsuarteri. Aotritis tavaliselt patsientidel esineda sapikoolikute, reumatoloogiliste haiguste Takayasu hobuste, hiiglane cell hobuste, hammaste haigus ja teisi bakteriaalseid nakkusi, mis sisenevad vereringesse.

Diagnoos aortitis

Diagnoos aortitis põhineb põhjal ajalugu, füüsilise läbivaatuse ja kliiniline pilt. Kell füüsiline läbivaatus aortitis tundub nõrk perifeerne pulss, alandas ja väga raske näha vererõhu aort, mis pärineb aordi arch. Aastal aortitis võib toimuda ka ja ahenemine aordi mis viib terava kiire pulss. See tingimus aortitis nõuab määramise vererõhk ja hoolikat jälgimist. Diagnoosimiseks aortitis kasutatakse röntgen rinnus, angiograafia näha verevarustust ja olemasolevate ahenemine, elektrokardiogrammi kahju süda, vereproov peaks näitama infektsioonile, angiograafia ja MRA kontrollimiseks vereringet.

Ravi aortitis

Äge faas aortitis võib sageli ravitud kortikosteroididega. See ravi peaks olema intensiivne kuni sümptomid hakkavad halvenev, ja mõnikord, aortitis on ravitud kortikosteroididega kuni mitu kuud. Tsüklofosfamiid saab rakendada patsientidel, kes kannatavad kohta aortitis ja on arendada resistentsus kortikosteroide. Hüpertensioon ka tuleb ravida agressiivselt, ja eriti kasulik võib olla AKE inhibiitorid. Kirurgiline ravi aortitis on hädavajalik, kui teil on vaja taastada ringluses kohtades, kus on osalise või täieliku arterite oklusioon. See on läbi endarterectomy või bypass. Angioplastika õhupall võib olla kasulik vahend teatud aortitis ravile. Esinevate aneurüsm nõuab resektsiooni.

Süfiliitiline aortitis (SA)

Süfiliitiline aortitis väga harva täna, tänu antibiootikume. Aortitis SA kaudseid koos aordi spirochetes infektsioon (tekitaja süüfilis). On võimalus edasiste areng aneurüsm. Sest ta diagnostika kasutatakse Waserman reaktsioone ja Treponema pallidum'i immobilisatsiooni test. Penitsilliini ravi on soovitatav võtta SA aortitis. Kui aneurüsm laieneb kiiresti, või on suurem kui 7 cm või sümptomaatiline, tema asendamine transplantaat on soovitatav.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Aortitis
Close