DDDR südamestimulaator

DDDR südamestimulaator

DDDR pacemaker
DDDR pacemaker

DDDR südamestimulaator tähistab kodade ja vatsakeste määrad ja meeli mõlemad kojad südames. DDDR südamestimulaatori on sensor, mis salvestab vajadus suurendada südame minutimaht ja saab reguleerida südame löögisagedus automaatselt. Kui südame puudumisel füüsiliste südamestimulaator funktsioon DDDR südamestimulaatori on võimalik üle võtta oma rolli ja tagada veelgi sujuva toimimise süda. Mõnikord nimetatakse neid kahte kambrit südamestimulaator koos kohanemisvõime ja saab kohandada erivajadustega iga patsient, kes vajab seda tüüpi stimulaator.

DDDR südamestimulaatori on soovitatav patsientide raviks tahes südame löögisagedus alla 60 löögi minutis ja patsiendid, kellel on siinussõlme nõrkuse sündroom, AV-blokaad, või mõlemad. Täiuslik patsiendi DDDR kõndimine on üks kombinatsioon sinuatrial sõlme ja atrioventrikulaarsõlme düsfunktsiooni kellele DDDR südamestimulaator kõndimine taastab määr reageerimisvõimet ja atrioventrikulaarne sünkroonia. Iga patsiendi konkreetselt arst on kuni otsustas, et patsient tuleks kasutada DDDR südamestimulaator arvestades eelised ja puudused või lihtsalt ühekojaline südamestimulaatori. Moodne DDDR südamestimulaatorid on võimelised keerukaid seadmeid, mis oma uusi funktsioone suurendada hemodünaamikat ja toimimise hõlbustamiseks patsiendi südant.

DDDR südamestimulaator lühend on:

D - Dual koda
D - teine ​​täht näitab koda, et tunnetatakse
D - Pacers vastuseks Sensing (paat pidurdamiseks ja vallandada kõndimine)
R - programmeeritavad funktsioonid (Hinda Vastuväide)

DDDR pacmaker tähendab südamestimulaator sammumine elektriline aktiivsus aatrium ja vatsakese ja on tundlikud tegevust igaühele neist. Kui ta tunnetab sündmus see saab kas vallandada reaktsiooni või lihtsalt pärsivad kõndimine ja määr on tundlik. Bradükardia Südamestimulaatoriga on endiselt üks suur tervishoid saavutused 20. sajandil. Paljud eri liiki seadmeid on nüüd turule tõttu füsioloogiline avastustest ja arengutest insener.

Enamik DDDR südamestimulaator alatalitus on healoomulised, kuid mõned võivad olla eluohtlikud, näiteks: varises kopsu-, vere kogunemise pleura süvend, gaasemboolia, perforatsioon, nihkumine, diafragmaal stimulatsiooni, perikardi tamponaad, hematoom, südamestimulaator infektsioon, vereklomp ...

Pärast paigaldamist DDDR südamestimulaatori võib leida ka tüsistused ajutise südamestimulaatori kõndimine nagu entricular tahhükardia, arteriaalne torgake varises kopsu, õlavarrepõimiku vigastus, tahhükardia, stafülokokkinfektsioon, vale asend kaugusel. Samuti võib esineda südamestimulaator sündroomi sümptomeid puudumine atrioventrikulaarne (AV) sünkroonia.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" DDDR pacemaker
Close