Fallot tetraloogia

Fallot tetraloogia

Tetralogy of Fallot
Tetralogy of Fallot

Fallot tetraloogia kopsu stenoos seotud kõrge paigaldatud vatsakese defekt. Sel viisil on parema vatsakese tühjendab arvesse aordi asemel arvesse kopsuarteri ja on seetõttu aordi veri on väga küllastumata hapnikuga. Viib varakult tsüanoos ja Clubbing sõrmed. Väsimus on põhjused, mida tsüanoos. See on probleem, mis eksisteerib patsiendi sünnist saadik. Fallot tetraloogia esineda vaid 0,03% vastsündinutel.

Kliinilise pildi Fallot tetraloogia

Sümptomid ja nähud Fallot tetraloogia

Rasketel juhtudel lapse areng on aeglustunud. Düspnoe on tavaline, kükitama soodustab väsimus ja õhupuudus ning aeg-ajalt tuleb minestus. Express märke tsüanoos Clubbing sõrmed, mõõdukas parema vatsakese tüve ja puudub tipmine impulss, samuti lühike, karm süstoolne kahin ja põnevus vasakus servas rinnaku. Süda ei ole suurendatud. Aasta keskmise suurte avade valju teine ​​heli saab kuulata, kui ta rebiti pulmonaalse osa vähendatud amplituudi. Sest Fallot tetraloogia põhjustab häireid veres hapnikku, lapsed on sinakas nahk, mõned lapsed ei väljenda kunagi see sümptom, kui kahju on väike. Olenevalt haiguse raskusaste südame, mõnikord Fallot tetraloogia saab avastada kohe pärast sündi. Fallot tetraloogia on kombinatsioon nelja sellega seotud südame defekte: pulmonaarne stenoos, parema vatsakese hüpertroofia, vatsakeste vaheseina defekt, ülekaaluka aordi.

Radiograafiline tulemused Fallot tetraloogia

Lung väljad olid selged. Apex süda on nüri koos nõgus segmendis. , kopsu (süda on kujundanud puidust kingad). Õigus aordikaarde paigutatakse 25% juhtudest.

EKG on Fallot tetraloogia

Parema vatsakese hüpertroofia on mõõdukas on peaaegu alati olemas. Vahel on ka väljendatud P lained.

Ehhokardiograafia kohta Fallot tetraloogia

Tänu selle katse kindlalt, me avastata Fallot tetraloogia ja näeme auk vahel vasakule ja paremale vatsakesed või VSD.

Spetsiaalsed testid Fallot tetraloogia

Diagnoos pannakse alus südame kateteriseerimine ja angioödeem kardiograafia paremalt vatsakese. Sel viisil on kindlaks määratud ja morfoloogilised välimus. Aortography soovitatakse rutiinse kontrolli patsientidel valmistatakse ette operatsiooni. Seda näitame aordi harude ja ootamatu seotud vead.

Ravi Fallot tetraloogia

Fallot tetraloogia ravitakse kirurgiliselt, kasutades masin kehavälise ringlusse. Resolutsioon suremus on suhteliselt madala. Patsiendid, kellel on vähearenenud arterite ahenemine varem on soovitatav Blalock-Taussig tüüpi operatsiooni, kus me suurendame verevarustus kopsud, mis võimaldab patsiendi kasvada piisav täielikuks toimimiseks ..

Prognoos Fallot tetraloogia

Täiskasvanutel Fallot tetraloogia on kõige levinum tsüanootilised kaasasündinud südamerike, kuid lapsed ei jõua täiskasvanuks nii tihti. Kõige levinum surma põhjus oli väljendunud hüpokseemia. Samuti on levinud ja veresoonte tromboos põhjustas polütsüteemia. Tugevus sündroom on sõltuvalt määral kopsu stenoos, kui stenoos on suurem suurem on vasakule-paremale šundi ja kopsuarteri verevarustus on vähenenud.

Pärast operatsiooni patsientidel elada tavapärast elu aga ikkagi külastada kardioloogi jälgida olukorda ja väljakirjutamist sobivate ravimite, samuti ei saa olla pikaajaline komplikatsioonide pärast operatsiooni nagu õigus vatsakese puudulikkus, probleem südame löögisageduse või rütmi ja teised. Piiratud füüsiline aktiivsus on soovitatav. Siiski, kui toiming viiakse läbi õigel ajal, ei pea olema piiratud kehalist aktiivsust hilisemas elus. Mõnikord arstid soovitavad, et laps antibiootikumide võtmist enne hambaravi protseduurid, et vältida põletikke, mis võivad põhjustada endokardiit, põletik limaskesta süda.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Tetralogy of Fallot
Close