Kardioloogide: haigustunnuseid

Kardioloogide: haigustunnuseid

Edema - cardiology
Edema - cardiology

Läbivaatamisel patsientidel on võimalik saada väga tähtsad andmed etioloogia, laadi ja kestust südamehaigus. Nende hulka kuuluvad: Argyll Robertsoni õpilased, splenomegaalia, difuusne struuma, neer, kaasasündinud väärarendid, ebanormaalne venoosse pulseerimise kaelapiirkonda või prekardiaalset, tsüanoos ja turse paksenenud sõrmed. Hoolikas palpatsioon on võimalik avastada ja hüpertroofia paremale või vasaku vatsakese või diastoolne liikumise tril. Uurimisel patsientidest polikliinikus saab avastada turse või alajäseme liigeste samuti tursed valdkonnas ristluu, tuhara piirkonda ja tagumised piirkonnad statsionaarne. Juuresolekul turse ei ole piisav diagnoosimiseks põdevatele patsientidele südamepuudulikkus, lisaks kaevates rohkem ja hingeldus. Turse väljendatakse tihti ülekaalulistele patsientidele ja nende ebapiisava jala veenid ja tromboflebiit pärast terveks. Seal on muud südame põhjuste turse nagu seljas sukapaelad, sukad või elastne mansett deflatsioon, millele järgneb pikaajaline istudes või seistes, vedelikupeetus enne menstruatsiooni, samuti idiopaatiline turse naistel. Võib põhjustada ödeemi d nefroosi ja nefriit terminal, tsirroos astsiidiga, kaasasündinud ja omandatud lümfisüsteemi turse hypoproteinemia, väljendatud nälga ja aneemia, samuti takistamise veenides halvem kohvi.

Tsüanoos võib kesk-või perifeerse. Kesk-tüüpi tsüanoos põhjustatud madala arteriaalse hapniku küllastus põhjustatud südamesisene õigus - vasak SANTO tõttu arteriovenoosne fistul on kopsu ringlusse, teatud krooniline kopsuhaigus, või tingitud kopsupõletikku. Ja erinevalt perifeerne tsüanoos väljendatakse limaskestade sooja näiteks sees huulte, keele. Tõestab määramiseks hapniku osarõhk (PO2) arteriaalse hapniku saturatsiooni ja süsteem. Polütsüteemia Vera võib viia algusega tsüanoos Kesk-tüüpi vaatamata normaalse hapnikusaturatsiooni kui suur hulk punaseid vereliblesid suurendada hemoglobiinitase. Et eristada tsüanoos tingitud šunt südames või kopsus kui põhjustab esmase kopsuhaigus.

Ja kui Sauteria normaalne arteriaalse hapniku võib olla perifeerne tsüanoos. Ilmub külm kehaosad nagu käeulatuses, nina, kõrvad ja põsed. See on tingitud aeglane ringluses perifeersete veresoonte süsteem põhjustab kapillaaride voolu vabastab rohkem hapnikku kui tavaliselt. Ja mõned haigused nagu kopsu stenoos Mitr stenoos või südamepuudulikkus võib viia vähendatud "südame minutimaht" ja perifeerne tsüanoos. Kuid kõige tavalisemaid põhjusi pinge, närvisüsteemi, mis on seotud külm käed ja kogu keha kokkupuutel külmaga.

Müra, helisid ja popping kõlab nõrk

Kuulamine on võimalik määrata kohalolek struktuuri-ja funktsionaalsete kõrvalekalletega. See saavutatakse märkides muutusi esimese ja teise südame helisid, esinemine pildi süda heli, pildi-südame helisid, müra ja süstoolse kopsuarteri ja Kõrge heli on aordi sisse südamekoone. Samuti on vaja eristada helisid, mis ei ole teada patoloogilisi. Nende hulka kuuluvad: rebitud ja normaalne toon, kõrge süstoolne heli, III normaalne toon, ja müra kardiorespiratoorse funktsionaalne südamekahinatele. Mõnel juhul on väga raske tõlgendada õigesti välimus müra, nagu. Väljendunud südamepuudulikkuse juhtu väga väike "Südame minutimaht" või puhul väljendunud ventrikulaarne tahhükardia. Kompensatoorne tingimus või vähendamine ventrikulaarne tahhükardia võib põhjustada madala intensiivsusega kõlab selgelt. Nii näiteks saab kuulda hääli, et nad varem ei suutnud tuvastada. Põhineb maht, heli on jagatud kraadi I-VI, kus ma tähistab arvu hääli madalaimal intensiivsus ja VI tugevaim.

Lühike ja pehme süstoolne kahin võib olla funktsionaalne, eriti kui ei ole muid muudatusi, ning kui olulised muutused hingamises ja muutused patsiendi seisundit. Väsimus ja tahhükardia suurendada intensiivsust iga metsa. Nn. Funktsionaalne süstoolne kahin vastab mitraalklapi ja kopsu suu ja ta crescendo decrescendo mees, kes jõuab enne südamekoone ja viitab voolu vere paremale või vasakule vertikaalne pulmonaalarteri või aort. Parim kuulnud lahja inimest. Kell täis inspiratsiooni saab kaotatud või vähendatud intensiivsust, pakkudes täielikku möödumist võib oluliselt suurendada Catia. Selge süstoolne kahin on ilmselt sisuliselt orgaaniline. Iga süstoolne kahin, mida jälgitakse ja Trilla üle piirkonna klapirikke kasuks ventiilid, kui tegemist on äärmuslike aneemia, müra, mida saab kuulata tipus süda, tavaliselt iseloomu ja muutuste tulemusena mitraalklapi ventiilid. Propageerib suunas vasakule axilla või interscapular piirkonna ja selle iseloom on orgaaniline. Süstoolne kahin üle aordi kantakse unearteri või ülemise interscapular piirkonnas, kui tegemist on orgaanilise muutusi aordi ventiilid või aordi dilatatsioon baasi. See müra on tihti kuulnud hästi ülaosas südames.

Diastoolne murmurs võib olla tingitud dilatatsioon süda (äge müokardiit, raske aneemia), avanenud aordi rõngad (hääldatakse hüpertensioon), südameklappide või deformatsiooni tõttu südamesisene šuntide. Selleks, et avastada diastoolne kahin tähelepanu peab keskenduma tigestol.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Cardiology: signs of disease
Close