Kardioloogide: Üldised nõuanded

Kardioloogide: Üldised nõuanded

ECG - cardiology
ECG - cardiology

Täielik diagnoosi südame-veresoonkonna haigused, millest kumbki koosneb määramise etioloogia määramiseks struktuurimuudatused, millega määratakse kindlaks füsioloogilised muutused, hinnata allesjäänud töövõime südames. Ravi ja prognoosi aluseks on selge arusaam nendest neli tegurit.

Etioloogiat määratakse aastate patsiendi ajalugu, spetsiifilisi muudatusi, labori, nagu: anti Streptococcus lüsiin null tiiter, seroloogilise testi süüfilise määramiseks, jood valgu test või seerumi ensüümi test. Kõrvalekalded südame struktuuri ja funktsioone saab kindlaks hoolika arstliku läbivaatuse, mis on vaja lisada röntgen ja EKG leiud. Südame kateteriseerimine on vaja määrata suuruse Santa ja mõõta surve südames kojad, aordi ja kopsuarteri. Mõõtmine värvaine kõverad teatavatel juhtudel kasutada seletamatute õigus - vasakule ja vasakult paremale Santa. Angioödeem kardiograafia kahes suunas cineangiographic näitamiseks kasutatud anatoomia kaasasündinud ja omandatud anomaaliaid, ulatust ventiil puudulikkus, südame kasvajad jne

Nonspecific nähtus

Kõige sagedasemad sümptomid südamehaigused: düspnoe, väsimus, valu rinnus ja südamepekslemine. Kuid nagu ükskõik milline eespool nimetatud sümptomid võib leida haigusi, mis ei ole seotud südamega, tõlgendada sümptomeid sõltub süstemaatilist uurimist ja diagnostilised uuringud. Düspnoe põhjustada südamehaigused on tavaliselt seotud südame ja teiste struktuuriüksuste ja füsioloogilised häired. Kõige levinum düspnoe põhjustada südamehaigused on hingeldus väsimus koos õhupuudus, mis tekib isegi mõõdukas väsimus saab murda puhkust. Ortopnoa düspnoe sisse lamavasse asendisse, mis välistab istuvas asendis. See esineb ainult edasijõudnud südamepuudulikkus. Paroksüsmaalne öine düspnoe äkki ärganud patsienti unest ja sundis teda istuda voodi või tõusta. See võib olla üks esimesi sümptomeid vasaku vatsakese lõõgastus või väga väljendunud mitraalstenoos.

Düspnoe väsimus õnn muudel asjaoludel ei ole seotud südamehaigustega. Nii näiteks võib esineda inimestel, kelle nõrk füüsiline seisund, rasvumine, jõuetus, vanas eas, kroonilise kopsu patsientidel, aneemia ja obstruktsioon hingamisteedes. Orthopnea võib esineda väga rasvunud patsientidel astsiit, olenemata põhjusest, seedetrakti häired, mis põhjustavad kõhupuhitus ja kolmandat raseduskuud. Paroksüsmaalne öine düspnoe võib esineda täiskasvanutel juhtudel, esimene rünnak, bronhiaalastma, ja takistamise juhtudest hingamisteedes põhjustab paratracheal kasvajaid. Riigi ärevus ja südame neuroos võib põhjustada ka õhupuudus. Sellised patsiendid tihti aru, et nad ei suuda hingata hästi. Psühhogeenne düspnoe on seostatud ägeda respiratoorne alkaloos, mis viib vaimsete häirete, paresteesiad ja jäsemed või suu ümber, ja siis tetaania, värinad ja hirm. Väsimus, mis saab kõrvaldada ülejäänud on enamasti põhjustatud vähenenud südame funktsioon. See võib olla suur probleem kaasasündinud südame defekte, hüperkarbia või mitraalklapi stenoos, mis on pealegi keerulisem ja pulmonaalne hüpertensioon. Asteenia, krooniline väsimus ja unisus, mis ei parane pärast ülejäänud on tavaliselt põhjustatud psüühikahäired nagu depressioon, südame-neuroosid ja pikaajalise hoolduse, või võib olla osa "neurocirculatory asteenia." Orgaanilised põhjused väsimus on: kroonilised infektsioonid, aneemia, sisesekretsiooni ja ainevahetuse muutusi, kroonilise mürgistuse, kasutamist depressiooni ja rahustid, pahaloomuliste kasvajate, kollageenhaigus, ja kõik kurnavat haigust.

Valu rinnus

Rindkere valu tekib pärast kardiovaskulaarsed muutused, stenokardia (see valu on põhjustatud vahelduva müokardi isheemia), müokardiinfarkt; mioperikarditis puhul esinemise vedelik südamepauna südame tamponaad, aordi lahkamine või aneurüsm aordi seina, kopsuemboolia või kopsuinfarkt.

Rindkere valu on üks levinumaid häired kus patsiendid kaebavad. On vaja hoolikalt uurida selle kvaliteet, asukoht, levitada, kestus ja tegurid, mis kiirendavad, süvenevad ega eemaldada valu. On vaja teha mitmeid seeria läbivaatuse ja laboratoorsete analüüside tulemusi. Lisaks soovitati ja väsimus testid, raviuuringutest ja selektiivne pärgarterite cineangiography. Kuid mõned teised haigused, mis ei ole seotud meelemuutus järgneb valu rinnus ja raske eristada südamehaigused. Nendeks on: haigus või artriit ja kettaheites on kõrgema või madalama rinnakorvi toestiku isikutele, südame neuroos, neurocirculatory asteenia ja muud emotsionaalsed muutused, libistades hiatal song, äge või krooniline koletsüstiit, äge kõhunäärme, cardiospasm, peptiline ulcus, söögitoru valu, muutused, mis põhjustavad lokaliseeritud valu rinnus seina, rinna tüve või põletik roietevahelised lihased ja kõõlused, müokardi infarkti järgselt sündroom, spontaanne pneumotooraks, pleuriit, haiguste seljaaju hordid, keskseinandi vähk, pahaloomulised muutused ribide ja selgroo, keskseinandi emfüseem.

Südamepekslemine

Ootamatu kahjumi teadvuse ja ebaregulaarne tegevus süda on kõige levinum kaebused südame patsientidel. Enamikul juhtudel, südamepekslemine tekib hirmust või mure tekib, kuna olemasoleva südamehaiguse või tõttu pikaajaline emotsionaalsed muutused nagu nt. sest neurocirculatory asteenia. Orgaanilised põhjused on aneemia, türeotoksikoos, debiilsus ja paroksüsmaalne tahhükardia.

Tavaliselt kirjeldab kahte tüüpi südamepekslemine: siinustahhükardia, kiire ja raske pihta, et saab hakata järk-järgult või äkki, kuid siiski aeglustub järk-järgult ilmub pingutuse ajal või erutusega. Ventrikulaarsed systoles põhjustada südame teatud aistingud nagu nt. "Hüppamine šokk" või "ummikusse ja streik uuesti." Patsiendid, kellel on paroksüsmaalne tahhükardia kirjeldada tõeline tunne kiire, korrapärane südamepekslemine või "laperdus". See tunne algab äkki, kestab paar minutit või tundi, ja peatub äkitselt. Noorematel patsientidel ei ole muid sümptomeid, välja arvatud juhul, kui rünnak on pikendatud. Eakatel patsientidel, paroksüsmaalne rütmihäired võivad põhjustada stenokardia, südame funktsiooni või minestus. Paroksüsmaalne kodade virvendus tekib, kui kiire ja ebaregulaarne tegevus, mis algab ja lõpeb järsku. Patsiendid tavaliselt ei kurda esinemise krooniline kodade virvendus ja laperdus, välja arvatud juhul, kui pärast jõupingutusi kiirendada tegevust ja põnevust Kaubanduskoda. Selleks, et diagnoos on vaja võtta EKG ajal episoode südamepekslemine. Kuid teised kliinilised tegurid, mida kasutatakse diagnoosimiseks. On vaja jälgida kliinilise toime süda, südame löögisageduse ja rütmi, väsimuse ja surve unearteri. Lisa see patsiendi vanus ja võimaluse korral teiste haiguste puhul. Kui me võtame arvesse kõiki eespool elemendid diagnoosi saab seadistada ilma EKG.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Cardiology: General Tips
Close