Ümbersõidutee

Ümbersõidutee

Bypass
Bypass

Pärgarteri bypass on operatsioon südame ületamiseks ahenemine koronaararterite - veresoonte pakkumise süda. Et seda kasutatakse arterites või veenides võetud mujalt organismi, kus nad ei ole vajalik. Bypass kasutatakse vere eespool ahenemine, kaasa vähendamisel allapoole. Seega süda saab piisavalt hapnikku vaja normaalse töö.

Mööduda süda on operatsioon, et patsient peab tagama normaalse toimimise igapäevaelus. Ümbersõidu lahendab valu stenokardia, takistab müokardiinfarkt, ja patsientidel, kellel on juba pärast müokardi ennetada edasist Müokardi funktsiooni. Kuna ulatuses pärgarterite haigus ümbersõit on kõige sagedamini läbi kirurgilise protseduuri maailmas.

Laevad, mida kasutatakse ümbersõit edaspidi pookoksi. On kaks peamist tüüpi ümbersõit pookoksad: venoosse ja arteriaalse. Venoosne ümbersõit pookoksad, sest tema omadused madal kvaliteet seina ja panna koronaarveresooni väiksema tähtsusega. Arteriaalne ümbersõit pookoksad on pikemad ja pakkuda paremat säilimist. Šunteerimine on kõige sagedamini kasutatavad ja asetatakse ees vatsakese filiaali vasakul koronaararterite. See toidab anterior rindkere seina, kust startida ja kergesti üle südame. On üldtunnustatud ja peaaegu kohustuslik viis kaotada ees vasaku vatsakese filiaalid pärgarterite.

Šundilõikuse kestab tavaliselt 3-5 tundi ja menetluse käigus on patsiendi üldnarkoosis. Bypass operatsioon algab paralleelselt töö ettevalmistamise rinnus ja jäsemete (jalad või käed), mille võtate arteriaalse või venoosse pookoksi. Töö rinnal, alustage avamine rinnaku, mis lõigatakse vertikaalselt, ja abiga spetsiaalselt kavandatud vahendite serva rinnaku liikuda peale. See võimaldab kirurg tasuta perikardi süvend (südamepauna), ava see jõuame süda.

Ajal Šundilõikuse, süda on rahus, ja kõik elutähtsad funktsioonid on toetatud seade kehavälise ringlusse. See seade annab kunstliku hapniku vere kaudu füsioloogilisel tasandil, ja vool läbi kõik kehaosad, mistõttu on arusaadav, miks see masin on släng nimetatakse kunstlikuks "südame-kopsu." See vorm kunstliku ringlusse ja võimaldab reguleerimist kehatemperatuuri langetatakse tasemele kerge, mõõduka või sügava hüpotermia. Vaskulaarsed klamber pannakse kasvavas aordi süda, mis on eraldatud ülejäänud ringlusse vereringesse. Sellisel viisil on võimalik lõpetada südamest ja haldamine külm kaaliumi pärgarterite. süda muutub liikumatuks ja pingevaba, sest süda peatub diastol etapp, mis võimaldab teil töötada vaikses resolutiivosa valdkonnas.

Ümbersõit kirurg algab südame kirurgia pinnal, pisut üle, koronaararterite väikese lõigatud (lõikus). Lõikus ulatub spetsiaalse käärid pikkus 5-8 mm, ja siis doonori veresoonte (arteri või veeni), kes on soodsamalt õmblusmaterjalid materjalid koronaararterite. Pärast lõpetamist kirurgilist operatsiooni südamest ja aordi klamber eemaldamine luuakse normaalne vereringe pärgarterite. Asetades kanalisatsiooni aastal südamepauna ja juhtmed ajutise südamestimulaatori viib arvesse lõppfaasi operatsiooni. Rinnus on suletud ja patsient transportida intensiivravi osakonnas ja seega lõpeb bypass operatsioon.

Enamikul juhtudel rutiinne ümbersõit Avosydänleikkaus ei vaja vereülekannet. Kui ülekannet ei ole vajalik, kuna see toob kaasa teatud riski. Erilist rakendatakse meetmeid, et takistada nakkushaiguste materjali veres.

Ümbersõidu tavaliselt läbi peatunud süda. Kuid mõningatel juhtudel on võimalik teha möödaviik töö südames. Operatsioonid nn. Südamelöökide läbi patsientidel, kes vajavad väiksemat arvu ümbersõit või Riskirühma patsientidel, kui see on võimalik.

Patsient peab teadma, et number varjatud möödasõidu on suhteline ja ei vasta alati haiguse raskusest. Patsiendil, kes said neli möödasõidu ei pruugi "haigemaks" kui need, kes said ainult üks ümbersõit. Riigi koronaararterite, vasaku vatsakese funktsioon ja kaasuvad haigused määrab raskust südame kirurgia patsientidel.

Kestus ümbersõit sõltub mitmest tegurist. Üks peab meeles pidama, et koos bypass kirurg ainult silla ahenemine, kuid ei saa peatada haiguse kulgu ja uus ahenemine võib tekkida aja jooksul alla ümbersõit. Ka mõned veenides ümbersõit lühem kui arteriaalse. Kasutades arteri ees vatsakese filiaali vasakul koronaararterite on püha. Patsiendi pärast Šundilõikuse tuleb põhjalikult muuta oma eluviisi ja dieedi pikendada maksimaalselt ümbersõit.

Minimaalselt invasiivne südame bypass operatsioon on sama abikõlblikkuse nii patsiendi kui ka traditsiooniliste ümbersõit avatud südameoperatsiooni, kuid eeliseks on, et seda saab teha peksmine südames. Patsiendid, kellel on minimaalselt invasiivne südame bypass operatsioon on kergem ja lühem taastumise ja vähem valu ajal sügav hingamine pärast operatsiooni. Minimaalselt invasiivne südame bypass kirurgia toob muu kasuga, näiteks lühem haiglas viibimise pärast operatsiooni, vähem võimalusi nakkuse vähem verejooksu, ja vähem kulukaks.

Tüsistused pärast ümbersõit avatud südameoperatsiooni võivad väljenduda erineval määral. Kuid üks lihtsamaid liigitus tüsistused on nende klassifitseerimise kahte rühma: surmav ja mitte surmav. Vastavalt surmaga tähendab surmaga tüsistuste oli otsene surmapõhjus patsientidel ja õnneks need on harvad. Teisel juhul on alaealise komplikatsioone, mis oluliselt ei ohusta patsiendi ja ei mõjuta nende ravi ja taastusravi. Suur probleem tekib juhul, kui mitte surmav tüsistusi ei tundnud aeg ja "Domino" põhimõtteliselt kaasa tõsiseid häireid organismis, mis mõnel juhul on surmavad. Kõige tavalisem bypass tüsistuste ümbersõit Avosydänleikkaus müokardiinfarkt, ajuinfarkt, neuroloogilised probleemid, probleemid kopsudega, infektsioonid, hüübimishäirete, ja vere hüübimist.

Taastumine pärast ümbersõit Avosydänleikkaus on mitu etappi ja on mõjutatud nii individuaalseid omadusi kannatlik ja tüübist ja raskusastmest operatsiooni. Pärast bypass kirurgia, patsiendi enesetunne halveneb, kuid see on vaid ajutine tõttu trauma ajal bypass operatsioon. Seega, kõik südame haiglad täidavad preoperative patsiendi ettevalmistamist. See hõlmab mitte ainult hügieeniline ja dieettoitude patsiendi ettevalmistamist, vaid ka mitmed kohtumised, mille jooksul katsetamine ja psühholoogiline ettevalmistus patsientide jaoks bypass operatsioon. Viibimise ajal kliinikus, patsientide järk-järgult kasutusele ajal bypass kirurgia, ravi intensiivravi osakonnas, samuti meetmed varase taastusravi. Arstid ja õed koos oma nõu ja mõjutab teid paremini ette valmistada patsienti koju naasta ja nende kiiremat kohanemist keskkonnaga, kus nad elasid enne. Toibumine Šundilõikuse kulub mitu nädalat, sõltuvalt sellest, kas see on avatud südame bypass operatsioon või minimaalselt invasiivsed südame bypass operatsioon. Pärast Šundilõikuse peaks hoolitsema vere kõrge kolesteroolitase ja toitumine kohandatud sellele probleemile. Pärast Šundilõikuse on oluline pöörata tähelepanu Hüpertensioon. Patsiendid pärast Šundilõikuse tuleks kasutada regulaarselt ja säilitada tervislikku kehakaalu. Šundilõikuse patsiendid ka tuleks külastas regulaarselt arsti, et kontrollida stressi, osaleda rehabilitatsiooniprogrammid, ning regulaarselt kontrollida veresuhkru taset. Patsiendid pärast Šundilõikuse peaks pöörama tähelepanu võimalikke tüsistusi ja teavitama mistahes muudatustest oma kardioloog. Ka patsiendid peavad kandma elastne tugi kohas, kus veenide jalg on eemaldatud. Rindkere süvend vaja mitu kuud taastuda bypass operatsioon. Pärast Šundilõikuse, patsiendid saavad elada normaalset elu igaks juhuks te järgite nõu arstiga terve elu. Pärast bypass kirurgia patsiendid on vabad stenokardia ja on väiksem oht ​​esinemise müokardiinfarkt.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Bypass
Close