VVI südamestimulaator

VVI südamestimulaator

vvi pacemaker
vvi pacemaker

VVI südamestimulaatori on kõige levinum stimulaator. VVI südamestimulaatori on meditsiiniline vahend, mis võimaldab südamelihas töötab korralikult. Aastal kirurgiline protseduur, spetsialist kardioloog, mis sisaldavad VVI südamestimulaator arvesse rindkereseina ja VVI südamestimulaator koos juhtmete ühendamiseks süda õiges ülemise südame kambris või paremal vatsakese. Rolli VVI südamestimulaator, et juhul, kui süda on aeglustumas, või peatada, saadab elektriline impulss paremale vatsakese ja aktiveerib südant. Elektri impulsse õigus vatsakese läheb vasaku vatsakese ja seeläbi jookseb verevool. Kui süda on kahjustatud südamelihase infarkt või kui esineb südame blokaad, südame kaotab oma rolli loomulik südamestimulaator. VVI südamestimulaatori võib osutuda vajalikuks, kui see on kadunud juhtivuse vahel ülemised kambrid ja vatsakesed või Atria ja vatsakesed.

VVI südamestimulaator tähendab:

V - Ventricle töötempo
V - Ventricle tajusin
I - Kiirusrelee hoiduma, kui võita tajusin

VVI ainult esimesed kolm tähte kood süsteem 4.5 või kuus tähte on kodeerimissüsteemi. Teised tähed näitavad muutusi VVI südamestimulaator sõltuvalt modulatsioonitegur või südame-veresoonkonna muutuvate nõudmistega südames. Viies kiri, kui seal on seotud funktsioon anti-tahhükardia.

Seda tüüpi südamestimulaatori võib põhjustada mõnedel patsientidel südamestimulaator sündroom, eriti patsientidel, kel sinuatriaalne haigus üle atrioventrikulaarne haigus. VVI südamestimulaatori võib põhjustada tagasiminek ventriculoatrial juhtivus, mis viib iiveldus, vererõhu langus ja väsimus. Südamestimulaatori sündroom on põhjustatud kodade suurtükid lained samaaegse kodade ja vatsakeste contractions.This põhjustab vere jookseb vales suunas ja süda tootmine langeb. See haigus põhjustab poolt VVI südamestimulaator saab lahendada ümberplaneerimine südamestimulaatori või vahetus kahe kambri stimulaatori. VVI südamestimulaatorit ei ole piisav, kui vatsakesed ei ole võimalik võita koos juhtudel kongestiivse südamepuudulikkuse ja siis on nõutav kahe kambri stimulaatori. Võimalikud probleemid paigaldamise ajal VVI südamerütmurite: varises kopsu, infektsioon, perikardiit, õhu emboolia, vere salvestamine pleura süvend ja teised.

Pärast operatsiooni patsient Sõiduki Licensing Agency teatab, et ta on sisseehitatud VVI südamestimulaatori ja seetõttu nad välja talle asjakohase juhiluba. Sa pead vältima stressi teostamise kolm kuni neli nädalat pärast paigaldamist VVI südamestimulaatori pärast, et patsient saab jätkata kõige füüsilist tegevust, kuid tuleb olla ettevaatlik, et mitte vigastada kaugusel.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" vvi pacemaker
Close