Prekardiaalset saagi sündroom

Prekardiaalset saagi sündroom

precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
precordial catch syndrome - Texidor's Twinge

Prekardiaalset saagi sündroom on kahjutu tingimusel, et avaldub valu rinnus lastel, noorukitel ja harvem täiskasvanutel sündroomi nimetatakse ka Texidor on näpistama. Valu suureneb, kui hingamine sügavalt ja see on sarnane südameatakk, sest see on sarnaseid sümptomeid ja kestab tavaliselt 1-3 minutit, mõnel juhul võib kesta kuni 30 minutit ja mõnikord paar sekundit. Prekardiaalset saagi sündroom esineb harva või mitu korda päevas. Texidor on näpistama peaaegu alati juhtub rahuolekus, tavaliselt siis, kui patsient istub. Prekardiaalset saagi sündroom on lokaliseeritud valu prekardiaalset piirkonnas, mis ilmub ja kaob, ta ei olnud ohtlik elule. Sügav hingamine suurendab valu, mida põhjustab Texidor Twing sündroom, kuid mõned patsiendid teadlikult hingata sügavalt põhjustada popping tunne rindkeres, mille järel valu kaob. Põhjustatud valu prekardiaalset saagi sündroom on kunagi tundnud une ajal. Valu rinnus ei ole ohtlikud, kuid see on parem, et vältida teie lapsed sellises seisundis, et vallandada Texidor Twing sündroom.

Ei ole veel kindlaks määratud, mis põhjustab prekardiaalset saagi sündroom, kuid mõned uuringud on näidanud mõned elemendid, mis võib viia välimus see sündroom.

Kostokondriit on üks sümptomeid, mis manifesti koos healoomuline turse Kylkirusto mis on pikkus kõhre, mis ühendab iga ribi välja arvatud 11. ja 12. ribi ja rinnakuluu. Kostokondriit põhjustada valu rinnus taasesitamist võimaldavas surudes kahjustatud piirkonda ribide vahel. Valu läheb ära pärast lühikest workout.If on vigastused rindkere nad peavad kehtestama, et prekardiaalset saagi sündroomi ravi olla efektiivne. Probleemid Texidor on näpistama võib saada lapsi, kes kannatavad hingamisteede haigused. Ärevus või stress võib olla ka asjaolu, kuid nad on väga harv lastel. Vanemad peaksid pöörama tähelepanu ka, et lapsed ei söö ebatervislik ja ebapiisav toit. Samuti on nägemise kadu või visuaalne hägususe kui valu, mida põhjustab prekardiaalset saagi sündroom on kõige tugevam.

Ei ole ravi valu rinnus tekkinud tänu Texidor on näpistama kuid fakt on, et see ei ole ohtlik ja lõpuks kaob. See valu on tavaliselt segi ajada ohtlikke probleeme, mis ei ole juhtumi prekardiaalset saagi sündroom. Seda tüüpi diagnoos on oluline patsientidel sageli valu ja võib ignoreerida, kui nad on haruldased. Prekardiaalset saagi sündroom, mis põhjustab valu ei tohiks teha hädas igapäevase normaalse tegevuse.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" precordial catch syndrome - Texidor's Twinge
Close