Holteri monitooringu

Holteri monitooringu

Holter
Holter

Holter EKG-monitooring on mitteinvasiivne diagnostiline protseduur, mis teostatakse ambulatoorselt või haiglas tingimused. Patsient asetada, elektroodid rinnal, mis on seotud seadme (suurusega ja mobiiltelefoni). Seade, Holter EKG EKG patsiendi kogu aeg. Holter tavaliselt peale 24 tunniks. Ajal kandmise seade patsient ei saa vannid, liikuda kaablid ja eemaldage elektroodid. Patsiendi kandes Holter, täita igapäevaste tegevuste juurde, mis on registreeritud samamoodi.

Kui neid kasutatakse järelevalve südamega, siis elektroodid on lisatud kogu rind saada elektrilisteks signaalideks südame ja signaale kaasaskantav seade, mis salvestab need. Et vältida tõrkeid lihasaktiivsus mu rinnus, et viia valede pilt Holteri monitooringu, elektroodid on lisatud kondine osa rinnus. Iga Holter EKG jälgimise süsteem koosneb riist, mis salvestab elektrilisi signaale südamest ja et tarkvara pärast analüüsides need signaalid. Holteri monitooringu tulemused on valutu, kuid võib tekitada ebamugavust une ajal ja mõned patsiendid peavad ajama rinna omistab elektroodid, samuti on oluline, et patsient võib olla allergiline liimid lint elektroodid, mis lõpuks kukkuda, kuid patsient on teavitatakse, kuidas neid tagasi kohas.

Pärast eemaldamist Holteri monitooringu seade patsient, kardioloog andmete ülekandmise seade arvutiga ja analüüsida EKG patsiendi. Kardioloogide põhjal analüüs EKG, kas on südame rütmihäirete, südame erutusjuhte häireid, isheemia episood.

On olemas ka traadita Holteri monitooringu seadmed abiga mobiiltelefoni saadab signaale oma kardioloog, nende puuduseks on, et see peab akusid laadima iga 2 päeva.

Holter EKG jälgimist kasutatakse peamiselt:

Tuvastamine ja liigitamine südame arütmia patsientidel südamehaiguste või patsientidel sümptomid, mis võivad olla põhjustatud arütmia.

Eristusdiagnoos (pearinglus, lühiajaline teadvuse kaotus).

Patsientidel kodade virvenduse või kodade rütmihäireid, mööduvat ajal toimunud öösel.

Pärast südameinfarkti või südamelihase haigus, võib olla mitmeid südamerütmi häired, mis võivad minna avastamata, ja seega nende tuvastamiseks on vaja kasutada Holteri monitooringu.

Personali valimine erilist tollimaksu (piloodid, sukeldujad, skydivers, astronaudid, jne).

Kontroll kaugusel.

Valik ja avastamiseks varja südamehäired sportlastel.

Teadusministeerium.

Holter EKG seadmeid võib kasutada diagnoosimiseks:

Kodade virvendus südames.

Multifokaalsed kodade tahhükardia (südamepekslemine moodustub suur hulk asukohad südames).

Südamepekslemine.

Paroksüsmaalne tahhükardia supraventricularis.

Põhjuse määratlemine kiiret väsimist.

Aeglane südametegevus (bradükardia).

Ventrikulaarne tahhükardia.

Äkksurm perekonnas.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Holter monitoring
Close