EKG kontroll

EKG kontroll

ECG monitoring
ECG monitoring

Piltidega EKG-näeme elektrilist aktiivsust müokardis. Põhimõte EKG põhineb füüsilise õiguse, et vallasvara traat, mis kandub läbi elektromagnet postid muutub, kui läbi tema elektrivool läbib. EKG on trükitud millimeetri paber, mis on lihtne kindlaks kestus ja amplituud üksikute kompleksid, sagedus ja segmentides. Lugemine EKG südame löögisagedus on otsustanud, rütm teljel ning on seal hüpertroofia ja südameinfarkt.

EKG-monitooring on, EKG vältel 30-45 minutit. Sageli patsiendid tulevad kaebavad südame vahele või kiire südame löögisagedus, ilma eelneva EKG ei näidanud südame rütmihäired. Seda seetõttu, et patsiendid just siis, kui nad olid teinud EKG arütmia ja EKG lindistamise ajaks on vaid paar sekundit. Sellisel patsient me kasutasime EKG-monitooring pool tundi, peaaegu 70% juhtudest on tüüpi südame rütmihäireid. Lühiajalised kasutades EKG saa hinnata südame oht inimestel ei ole sümptomeid, midagi paremat kui arvesse asjaolusid, näiteks kas patsient on suitsetaja, kui teil on kõrge vererõhk või kolesteroolitase või perekonnas on esinenud südamehaigusi. EKG ei soovitata kasutada patsientidel, kellel on madal südamehaiguste riski.

EKG jälgimine, et patsient on oluline, kui tegemist on mööduv tüüpi juhtehäired, südame isheemiatõbi.

EKG kontroll ei kasutata kuvada südame väärareng või vererõhk, kuid näidata elektrilist aktiivsust südames. EKG jälgimine kasutatakse elektroode, mis on lisatud mitmes kohas, tavaliselt on 3 viib, et ühendada parem käsi, vasak käsi ja vasak. jalg, kuid on jälgida EKG-d, millel on 12 viib. Et olla hea seost elektroodid ja nahk EKG-monitooring kasutatakse geel, mis vähendab naha takistus, sest see on ainus viis, kuidas täpselt lugemine. Kui kasutate 12 viib EKG-monitooring 12 elektroodide laiali üle jäsemed ja kogu rind saab jälgida palju vigu.

Patsiendi saabumisel, üldiselt on ühendatud kümne isekleepuvad elektroodid ja EKG adapter, mis võimaldab traadita EKG monitooringu kontorid, kogu läbivaatamine ja arutelu kardioloog. Ära sellega seoses on võimalus pikaajalise seirega.

EKG kontroll on spetsiifiline diagnostiline väärtus järgmised tingimused:

Häireid rütm generaator

Häireid rütmi südame (südame rütmihäired või muutuva rütmi, tahhükardia või südame löögisagedus, bradükardia või südame löögisageduse aeglustumine, ja vahele võidab, südame blokaad, kodade kojad, kodade virvendus),

hüpertroofia

Aeglane läbiviimine aktsioonipotentsiaali impulsid läbi Atria ja vatsakesed

Isheemia ja müokardi infarkt

Perikardiit

Süsteemne südamehaigusi

Tasakaalu häirimist elektrolüütide

Kõik need vead ja häired kajastub spetsiifilised ja iseloomulikud viis salvestada EKG ja selle tõlgendamine on võimalik kiiresti luua õige diagnoos.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" ECG monitoring
Close