Holter vererõhk

Holter vererõhk

Holter blood pressure
Holter blood pressure

Vererõhk muutub kogu päeva sõltuvalt tegevuse ja seisundi rõhutavad, et inimene on läbimas. Kui see on tõusnud, võivad põhjustada hüpertroofia südame ja oluliselt lühendada eluiga. Holter surve on kiire ja tõhus, väga täpne meetod, mis lööb päevaseid kõikumisi vererõhku.

Of 100 inimest kõrge vererõhuga 30 inimest ei tea, kes kannatavad hüpertoonia all, ja 50 inimest vererõhk ei ole hästi reguleeritud. Tagajärg ravimata kõrge vererõhk on suurem võimalus saada südame ja aju infarkt. Regulaarne kontroll vererõhu hea manomeeter, alates lapsepõlvest, vähendab inimeste arv avastamata hüpertensioon. Turg pakub väga erinevaid tüüpe ja mudeleid vererõhk meetri, ja paljud ei tea, mis on kõige usaldusväärsem. Tööpiirkonnas elavhõbeda kuulub minevikku ja seda tuleks kasutada järeleproovitud, täisautomaatne masinad mansett õlavarrele, mis on testitud vastavalt protokollile kuni aasta. Kasutades testitud, täisautomaatne seade, vähendab veamäär mõõtmisel võrreldes seadmete elavhõbedat.

Holter vererõhk on protsess, mis vererõhku mõõta regulaarselt 24 tunni jooksul.

See on suurepärane meetod:

- Hindamine päev ja öö tsükkel õhurõhu muutusi

- Avastamine järsu hüpotensiooni jooksul

- Control mõju antihüpertensiivse ravi

- Õiget tüüpi ja kellaajal, kui võtta antihüpertensiivsete

- Vältimine nähtus "valge mantel" (vererõhu tõus tingitud hirm arstide, mitte haigus).

Kõige olulisem tähiste (põhjused) kasutamiseks Holter vererõhk:

- Pearinglus

- Mõju antihüpertensiivse ravi

- Reguleerimata hüpertensioon

- Arvatavast kõrge vererõhk raseduse ajal

- Muud olukorrad, mis vajavad detailsemat analüüsi vererõhk

Seade koosneb mansett deflatsioon (mansett, mis on asetatud õlavarde) ja mehhanism, mis registreerib vererõhk. Paigutatud aparatuur ei sega igapäevast tegevust. Mõõtmised tehakse tavaliselt päevasel ajal pool tundi, ja öösel iga tunni tagant. Vahemaa mõõtmisel määratakse arvuti, enne kui instrument on paigutatud. Patsient saab üksikasjalikke juhiseid selle kohta, kuidas käituda kandes seade ja kuidas päevikut pidada tegevusi ja sümptomeid.

Pärast eemaldamist seadmest andmed edastatakse arvuti ja spetsiaalne tarkvara (programmi) analüüsitud. Kardioloog loeb järeldused ja esitatakse järeldused.

See meetod on maailma ja Euroopa Hüpertensiooni Ühing nõustab on parim meetod hüpertensiooni diagnoosiga, kontrollides mõju ravi ja esitada täpsem diagnoos põhjustab kõikumisi vererõhku 24 tunni jooksul.


Vabandame võimalike kirjavigu. See lehekülg on tõlgitud "healtcare-center.blogspot" Holter blood pressure
Close